Keeper

Keeper
Född: 2009-05-31 Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A och GR_PRA-2 A Keeper blev BIS valp på LRKs open show 2009. 2010 har Keeper blivit BIS-2 på GRK södras open show i Burlöv och vann juniorklassen med ck och blev 4:a BH i Tvååker. Keeper gjorde debut i uhl med att vinna den med ck och bli 3:a BH. Keeper tog sitt första cert från uhl i Moheda 2011.

Född 20091101. Höfter: A, Armbågar: UA GR_PRA-1 A. Hon har Excellent och Very Good från officiella utställningar och vi har gått flera kurser.

söndag 27 oktober 2013

Bättring!





Nu är det länge sedan det blev ett inlägg här...
Hoppas på lite mer tid fram över så det kan bli lite bilder på Chippen o Svea i alla fall.
Det ska bli bättring!


Tack Carina!
För bilderna du skickar mig. Och ni andra valpköpare, jag tar gärna emot bilder på valparna!

Här kommer bilder Jussi.


En trött vovve efter valpträffen ;)




På upptäcktsfärd i skogen...


Duktig på att bära matte´s vantar!


I väntan på besök från Skåne.



torsdag 10 oktober 2013

Receptet...




Grattis till alla valparna som idag redan är 5 månader!

Här kommer ett par bilder på Chippen och Svea när de njöt de sista soliga dagarna :)



Ursäkta!
Lovade att lämna recept på Succékakan men dåligt med tid och Blogger krånglar fruktansvärt nu...
Här kommer det i alla fall!


SUCCÈKAKA
Till en långpanna
300 g smör
4,5 dl socker
3 ägg
1,5 dl kakao
3 dl mjöl 
6 tsk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver

Smält smöret i en kastrull. Ta den av värmen och rör ner socker och ägg.
Blanda kakao, mjöl, vaniljsocker och bakpulver i en skål. Rör ner mjölblandningen i kastrullen. Bred smeten i en långpanna med smort smörpapper.
Grädda i 175 grader ca 15 - 20 min.
Vänd kakan upp och ner på smörpapper, dra försiktigt bort pappret.

Glasyr
3 dl grädde
3 dl socker
3 msk sirap
150 g mörk blockchoklad
150 g smör

Blanda grädde, socker, sirap och blockchokladen (i bitar) i en kastrull. Låt koka under omrörning tills glasyren tjocknar och chokladen smält, ca 15 min.
Ta kastrullen av värmen och vispa ner det kalla smöret i klickar. Bred glasyren över kakan och strö över flagad mandel.
Låt kakan kallna i kylen och skär den i rutor.